Ibland vill jag skrika!

Som på dansträningen t.ex. Gick åt pipsvängen, mildt sagt! Min höft bråkar till tusen, allt jag gjorde gick skit. Klarade inte hoppen, var i otakt, osv.... -.-' Är allmänt arg på allt just nu, verkar vara en sån period då allt går emot mig. Tror det är bäst jag låser in mej hemma i kväll så jag inte tar ut min ilska på någon oskyldig. Får helt enkelt hoppas på bättre tider framöver nu, men förtillfället vill jag aldrig dansa igen...
Ska försöka att inte skriva några fler "åh, det är så synd om mej" inlägg nu, så kan ju ta en stund innan jag bloggar igen... :)

Dansträning!

Väntar på tjejerna sen kör vi! :D


Makalöst underbar!

Den här tjejen är tuff. Jag älskar att dansa till denna låt, en av de få gånger jag känner mig fri.
 

Chill hos R!

Ann e söt!


Varmt!

Det är vääldigt varmt nu, nästan för varmt! Fast, med tanke på vilken dålig sommar vi haft borde man inte klaga! ;) Dagens planer var, bodypump och sh'bam vid Studio Z. Men jag tvivlar på att jag orkar idag, känns inte bra i kroppen, så man borde väl låta bli då, har jag hört! ;)
Gårdagen var ju också en varm dag, så det blev nån timma på stranden, skönt! Sen blev det villafest på kvällen, en kompis fyllde år, helt chill med andra ord! :D
Förtillfället spelas Florence + The Machine ur mina högtalare, och har gjort så några timmar nu, underbart! Florence röst, finns inga ord som beskriver!
 
En av favorit låtarna, den är från filmen Snow White and the Huntsman! :)

Just nu!

Med Jennie! :))


---> simmaaa!

Efter en halv tinne kanotpaddling sticker vi nu och simma. Whoppaa!


Njuter!

Ligger på studsmattan hos Jennie nu. Snart blir det kanske lite simning! ;)


Det var en gång...

... I Prisma! :P


@ Mäccen!

Hahaha sällan vi e här! :DD


why don’t you dance to the music?

Blev SH'BAM på förmiddagen idag, super skoj, as always! :) Hade ju dansträning igår också, gick nog helt bra resultatet blev sjuk höft, och brännsår vid foten, haha härligt! Höften skadade jag lite då vi gjorde ett hopp sista gången vi drog igenom dansen... Vet inte riktigt hur jag lyckades med tanke på att jag gjort detdär hoppet 1000 gånger tidigare... Nåja, det gick hur bra som helst på Sh'Bam:en idag, så kanske det inte var så farligt! :)
Om ca. 2 timmar borde jag vara påväg till jeppis för att möta upp min kusin, Jennie! Vi ska absolut inte till mäccen... eheheh.. HAHA börjar bli tjockis-varning snart! ;DD Åker sen till hennes och så chillar vi lite, hon sa nått om simning samt en gummibåt, så dethär kan bli spännande, uppdaterar säkert mera via iPhonen sen (bara det funkar. -.-).

Hittade bilden på google! :)
 

Blev gymmet imorse!

Jaah, kom hem en 3 tiden i natt... Fick ca. 4 timmar sömn innan det blev gymmet med Edvin, hade ju lovat, så när han ringde halv 8 var det bara att stiga upp och åka iväg. Han agerade tränare (en redit bra sådan också! ;P) så det var bara att bita ihop och göra som han sa! ;) Dock blev det inte så tungt som jag trott, även om man ibland lite ville dö, precis som det ska vara! Nu tror jag det blir soffan, framtill kvällens dansträning, whoop whoop! Sista delen av vår mix kommer blir sjukt snygg! :D Vi måste bara få den färdig idag! ;)


Dagens träning!

Blev ett pass på gymmet imorse/förmiddagen, alltför längesen sist, det behövdes! ;) Försökte uppdatera därifrån men det funkade inte... -.- Sen chillade jag här hemma en stund innan det blev dags för SH'BAMStudio Z. Lika kul som alltid! Fick även testa min pulsklocka som jag köpt av en bekant. ;) Enligt Les Mills beräkningar så bränner man ca. 506 kalorier på ett pass, jag brände 674 idag, så något bra måste jag ha gjort! :D Är så glad över pulsklockan, tycker nämnligen det är väldigt intressant att hålla koll på hur mycket man förbränner på olika pass/per gång osv. ;) 
Nu blir det att hämta Lina, åka till min mormor&morfars för att tömma påstlådan, sen iväg på kvällens äventyr! ;)
Slänger in en "google-bild" på pulsklockan! :D


Film!

Huh, känns i benen ännu efter zumban, härligt! ;) Nu blir det film med lite gottis! ;) Haha, 4-ever alone! ;) Blir åtminstone filmen American Pie: Reunion, såg den på bio också, haha, bäst! :D Sen kanskeväven filmen Despicable MeIt's so fluffy!! ;DD

----> Zumba

Sitter i bilen på väg till Zumban nu! :)) Har satt in två tempo låtar från ett gammal program till idag, ska bli intressant att se om jag minns dem så bra som jag tror! ;)


Café!

På Lillkungs med Rebecca! :D


Nattmat!

Med Rebecca!


Dansträning, check!

Var dansträning med tjejerna idag,det gick SUPERBRA! Vi har inte mycket kvar på sista koreografin nu, innan allt är klart. WHOOP WHOOP! E.T kommer bli supersnygg! :DD Så om ni vill se oss uppträda kom till Nykarleby, 16.8 (Kulturnatten!) ;) Kommer bli skoj, även om jag har en sån period så jag hatar att uppträda.. ;)
Men nu ska jag snabbt iväg och chilla med R, borde också stretcha lite till... ;)

Försökte ladda upp en bild, men se nej, inte idag... -.-''



Bodyattack, Jakobsdagar osv.

Jaa, har inte hunnit uppdatera nu på ett tag. :P Iaf. Igår var det väckning klockan 8, och kl. 10 var det dags för en timme BODYATTACK! Supertungt, men SUPERBRA! Ett pass motsvarar en 10 km länk + muskel träning! :) Jag, Lina och Malin kände oss väldigt hurtiga ännu efter passet, så vi körde magmuskel träning på det också! :) När jag väl kom mej hem, chillade jag en stund, sen tillbaka till Jeppis! :) Var dock jätte trött hela kvällen, men försökte ha kul endå! ;D Idag blir det att ta det lungt, kanske ut på länk, och Jeppis ikväll! ;)
 

Kom nyss hem från Jeppis...

... Bara för att om 6 timmar åka tillbaka, hahah ;D Har på känn att det kommer ta emot att lämna sängen såpass "tidigt"! ;) Men blir nog att läsa lite nu, läser boken Feber av Maggie Stiefvater. Jättebra bok! ;) Aja, ska försöka somna så snabbt som möjligt så jag orkar skaka rumpa imorgon! :)

Jakobsdagar <3

Nyttigt javisst! :D


Efter träning känslan <3

Då var Sh'bam passet klart. Underbar stämning i solen! :D nu hem o duscha, chilla lite och sen tillbaka till Jeppis! :D


Uppe med tuppen... Typ! ;)

Nåå, jag tycker jag är uppe väldigt tidigt idag, har sovit max 5 timmar. ;) Men, är det Sh'bam i Skolparken klockan 10, i Studio Z:s regi, så är det! :D Ska åka dit med Lina, som nyss textade mej o frågade om jag är vaken och taggad, svaret är helt klart JA! :D Förtillfället, dricker jag det sista av mitt morgonkaffe, men det blir nog att skynda på snart, så jag för engångsskull skulle vara i tid, så jag hinner uppdatera strax innan oxå!
Vi hörs! ;)


I Jeppis!

Hamnade till jeppis med dessa typer! Subway <3


Matlagning på G! :D


Power Hour & Sh'Bam!

Slapp äntligen till Studio Z idag för träning, det blev Power Hour (Muskelträning) och Sh'bam (dansklass), båda instruerades av Mikaela! Power Hour timmen var inte så tung som förväntat, den var värre! ;) Och efter en timmes muskelträning var det skönt att få dansa i 45 minuter! :D Just nu är det chill på soffan som gäller, och snart off to bed, kan inte minnas senaste gången jag varit så här trött. :) 
Tummenupp för muskelträning, i grupp! :D

 
 

Saknar Dublin lite.

Bara lite!


Slö dag, igen..

Vädret är verkligen inte på min sida! -.- Regande så mycket imorse så jag kunde inte åka till Studio Z idag helle. -.- Hade tänk åka på Sh'bam med Lina, men se nej inte det. -.- Men bara allt går som planerat så kör vi Power Hour & SH'BAM på söndag. :) Om jag hinner/ orkar så drar jag dit imorgon också på Zumba, dock har vi släktträff sen senare på dan, och jag ska dra lite zumba där, så kanske jag borde förbereda det istället, får se! ;)
Annars har det varit en riktigt SLÖ dag idag, inte gjort någonting, Typ spelat the sims och sett på Keeping up with the Kardashians! Haha, bästa serien! :D Får se om jag hittar på något ikväll, eller om jag stannar inne, dock är ju solen framme förtillfället (-.-) så borde kanske gå ut en sväng. Kanske... ;)


The Amazing Spider-Man

Den filmen... Riktigt dålig alltså, helt inte bra...


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om du inte förstod min sarkasm är du dumihuvudet!
SÅ SJUKT BRA!!!!!!!!!!!
 
IT'S SO FLUFFY!!!!!!!!!!!!!!!
 

Hejdå.

På bion


Bio igen! :D

Hoppsan, blir visst bio ikväll igen, denna gång Spiderman, tsm med en kompis! :DD Får se om jag uppdaterar strax innan också! :))
 

Eh, godmorgon?

Hehe, jaa, steg just upp. Gick inte så bra med att "inte-sova-längre-än-till-10" på dagarna.. ;D Nåja, har ju inte precis mycket att göra på dagarna, förutom att se Sex And The City. Hehe, samt igår blev jag nostalgisk och spelade The Sims. :D På mitt schema idag står det, ingenting, tror jag. ;) Så får se, om jag orkar träna ska jag det, men lider fortfarande av träningsvärk sen tisdag. ;)
 
 
 

Atm


@ bio!

Whoppa blir bio med kusin Jennie nu. Hehe, vi ska se filmen LOL HAHAHAH! Nåja, vi får väl skratta åt hur dålig den kommer vara! :DD


Hrmpf....

Just så... Hade ju planerat att åka på Zumba till Studio Z ft. min träningskompis Lina NU! Men pga. regnet fick jag skippa det. Lockade inte så mycket att köra 20 km i störtregn på moppen... :/ Så där steg man upp kl. 8 helt i onödan, typ! ;) Nu är då dilemmat, om man ska gå tillbax i säng, eller orka vara uppe?! Båda har ju sina fördelar! ;)
Får se om det blir en springtur senare idag då, beroende på vädret.
Ska också på bio med kusinen ikväll, tror inte jag vågar säga vilken film vi ska se, den är lite smått pinsam! :P Men mer om det senare! Tror nästan att jag slänger mej i soffan och ser på tv en stund nu! :)

 
 
 
 
 

Snart!

Snart fyller vi salen och kör igång kvällens Zumba! Whoppa! :D


Treeni-tiistai!

Huh, kom nyss ur duschen efter att ha varit ute på en kort länktur med hunden. Kunde dock konstatera att jag nog fortfarande är lite väl förkyld för att springa, blev lite tungt där ett tag! ;) Nåväl, blir att kombinera lite nytta med nöja nu och stretcha, framför tv:n! :D Sen blir det att köra allt på nytt, om två timmar står det nämnligen ZUMBA på schemat, ska bli skönt!
Försökte uppdatera här förut också, via iPhone, men då vill den inte publicera mitt inlägg, men provar uppdatera igen före zumban också! :)
 
Slänger in en "instruktörs-bild" som min vän Sarah tog för ett tag sen! :)

@ Café Fredrika


-->Café!

Hehe, steg upp för 20 minuter sen... 11 timmar sömn <3. Men nu borde jag så småningom börja fixa mig och sticka iväg på café med några "gamla" vänner, ska bli sköj! Som ni kanske märkt så börjar jag försiktigt blogga igen, inte i någon stor skala, men lite iaf! ;) Skall försöka inrikta mig på träning och sådana saker, men det kommer helt säkert bli mest en massa random iPhone-updates lite hela tiden! ;)
Hörs senare!! :D
 
HAHAHA! Bilden är från när jag och min vän Sarah åkte till Rhodos i maj. Haha, DÖR! ;D
 
 

En fin vän!

Min fina vän Martina! Hon e schöön samt okej! Rent av bedårande!


Mitt liv atm!

Jag tycker jag har det relativt bra...