Makes me want to scream

 
"Write what you want
Say what you want bout me
If you're wondering
Know that I'm not sorry"

Yup

 
 
 
 
 
 
 
 

I ett svagt ögonblick...

Den 13 juni 2014 kommer jag befinna mig i Stockholm. I ett svagt ögonblick råkade jag lova min kusin, Jennie, att om hon får beställt biljetter till One direction, åker jag med henne. Imorse fick jag beskedet, jag ska trängas med ett x-antal 12-åriga tjejer i Friends Arenan. Nå, säkert blir det helt roligt, Stockholm är en helt trevlig stad. Jag är kanske inte världens största fan av killarna, Jennie däremot grät nästan av lycka. Jag resonerade som så att någon måste hålla koll på henne, så lika bra att jag offrar mig. ;) Nej, det ska nog bli bra. Jag har inget emot One direction, egentligen. Sjunga kan de, och vem kan inte sjunga med i låten Live while we're young
Det här blir bra.
 
 

Träning gör under

Tänk vad lite träning kan göra under. Kände imorse att det här inte riktigt är min dag. Skolan förlöpte i maklig takt, som alltid, lite småstress över småsaker bara, lika på jobbet... När jag väl var klar med alla mina arbetsuppgifter blev det gymträning med Zache. Jag försöker fokusera mest på överkroppen just nu, så jag hängde på en av Zaches armhävningsserier... Ja, härifrån kan det väl bara bli bättre, om vi säger som så. ;) 
Nackdelen med att träna den här tiden på kvällen så är all energi som kommer efteråt. Visst, känslan är fin, att skolan börjar 8.30 stör inte så mycket, en härlig känsla helt enkelt. Dock lär det ta en bra stund innan jag kan sova, men, jag är som lyckligast efter att jag fått träna, så det är helt klart värt de. Dessutom har jag ju en alldeles ypperlig anledning till att kolla mera Grey's Anatomy. ;) 
 

Inte som planerat

Ja, något gympass blev det inte imorse. Min hjärna bestämde sig för att gå på högvarv, så någon vidare nattsömn blev det inte. Så jag passade på att sova lite längre, ska ju orka spender men dag i Vasa också. Nå, tror jag kör Fatburning & Core på SCN ikväll. Helt bra det också. 
Ska också dela med mig av ett urplock från min kära tumblr:Nu, Vasa!


Cafébesök

Blev visst en träningsfri dag, idag. Nåja, de lär behövas de också. Blev ett spontant besök till Jeppis idag, och cafébesök med Olivia. Börjar bli ett tag sen jag träffat henne, utanför träningssalen då. ;) Riktigt trevligt var det, pratade om det allt möjligt, samt gjorde de obligatoriska besöken till Prisma och Citymarket. 
Annars har jag mest njutit av ledigheten, det är trotsallt höstlov. Kvällen har spenderats med Grey's Anatomy och Tumblr. Dock är det inte riktigt min grej att sitta inne, samt stilla, så det blev en kvällspromenad i livliga Nykarleby. 
Morgondagens planer är ett morgonpass på gymmet och sen iväg till Vasa med kära mor, trevligt. Ja, träffa Izabella måste jag väl också.. ;)
 
 

Världens bästa lunchställe

Har precis ätit världens bästa lunch, här i Nykarleby. Har ni inte besökt Campen ännu, så rekommenderar jag det starkt. Supergott, och aasfräscht. ;) Lunchen serveras kl. 11-13:30 varje vardag.


Cheap Monday & Marc Jacobs

Mitt favoritplagg, för tillfället, måste vara min Cheap Monday jeansskjorta. Den funkar till allt. Min är från Wautsi, tror de har några kvar, jag rekommenderar den till alla killar, som sagt så funkar den till allt. 
Denna gång körde jag den med mina Cheap Monday jeans, också från Wautsi, de är väldigt "lösa" men tajtare vid benen, precis som det ska vara. 
 
 
En annan trevlg händelse är att jag fick mitt Marc Jacobs iPad cover idag. Numera är jag alltså mera rädd om min iPads cover, än själva paden. ;) Helt klart värt det, supersnyggt. 
 
 

Perfekt start på ny vecka

Denna veckas gymnastiktimmar för årskurs två i Topeliusgymnasiet består av individuell träning. Vi fick i uppgift att planera två lektioner på egenhand, och sen utvärdera hur det förlöpte. Idag körde jag, Linda och Hannah ett pass på gymmet, med start kl. 7.30. Duracell-Johannes är alltid extra mycket på gång under morgonträningar, något som inte alltid uppskattas av de jag tränar med. Tydligen är det inte meningen att man ska ha så mycket energi som jag har redan från morgon. ;) Det vore dock perfekt ifall jag kunde överföra min morgonträningsenergi till komma-sig-iväg-till-skolan-energin, den tycks alltid vara på en aningens lägre nivå. 
Jag anser att ens dag blir åtminstone fem gånger bättre om man tränar från morgon. Jag själv upplever att jag har mycket mera energi under dagens lopp, bara jag rört på mig en stund efter att jag vaknat. Dessutom sätts kroppens förbränning igång mycket bättre, och, frukosten smakar 1000 gånger bättre. Helt klart värt den extra timmen/halvtimmen, du missar av din sovmorgon.
Så mera träningen från morgon, bäst vore det att vistas utomhus. ;)
 
 Zumba- och gympakonvent!

Ni har väl inte missat dagens Zumba- och gympakonvent?! Denna trevliga händelse äger rum här i kära Nykarleby, med start kl. 9. Förmiddagen består av Zumba, och eftermiddagen av lite olika gympaformer. Jag har för mig att det finns platser tillgängliga ännu, så häng på! Det här blir hur kul som helst! :D
 
 

PUMP kl. 19:50 @ Scn

Fick förfrågan om jag kunde hoppa in och instruera Pump vid gymmet ikväll. Givetvis tackade jag ja. Gäller bara att minnas hela programmet nu då. ;) Det finns ett fåtal lediga platser kvar, ännu har du chans att hänga med och svettas!